De Business

Punem punctul pe știi

Praktiker România va fi condus de un polonez

miercuri, 01 martie 2017, 12:38
1 MIN
 Praktiker România va fi condus de un polonez

Retailerul de bricolaj Praktiker l-a numit la conducerea diviziei din România pe polonezul Miroslaw Huczek, începând cu luna martie a acestui an, a anunţat miercuri compania. Anterior funcţia de directorul general al companiei Praktiker România a fost ocupată de Isabelle Pleska.

Miroslaw Huczek, în vârstă de 43 de ani, este originar din Polonia şi a absovit Universitatea de Economie din Cracovia.  Huczek şi-a început activitatea în domeniu în anul 2005, având o experienţă de peste 11 ani în companii precum: Praktiker Polonia (director de Vânzări), OBI Polonia (director de vânzări) şi BauMax Bulgaria (director general).

„Consider că viziunea Praktiker România este complementară cu viziunea mea despre ce înseamnă DIY (Do It Yourself) şi sunt convins că urmează proiecte memorabile pentru piaţa locală”, a spus directorul general al Praktiker România, Miroslaw Huczek. În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. 

 

 

Comentarii