Prefectul ţine audienţe la Paşcani. Majoritatea problemelor sunt de fond funciar

sâmbătă, 13 mai 2017, 01:58
1 MIN
 Prefectul ţine audienţe la Paşcani. Majoritatea problemelor sunt de fond funciar

Prefectul Marian Şerbescu va ţine o nouă sesiune de audienţe la Paşcani. Demersul reprezentantului Guvernului în teritoriu vine în contextul în care există un număr semnificativ de solicitări în acest sens.

Şerbescu a ţinut deja, joi, audienţe pe parcursul a aproape cinci ore, dar timpul nu a fost suficient pentru toţi care se înscriseseră.

„Cel mai frecvent, problemele ridicate de cetăţeni fac referire la fondul funciar“, a spus prefectul.

După audienţe, Şerbescu s-a întâlnit şi cu 11 primari din zona Paşcaniului.

„Şi în cazul acestora, aproape toate problemele ridicate s-au referit tot la aplicarea legislaţiei fondului funciar. Au existat însă şi probleme de altă natură. În Paşcani, au fost construite de-a lungul timpului zeci de case fără autorizaţie. Din această cauză, ele au rămas nebranşate la reţeaua electrică, acum căutându-se soluţii pentru intrarea în legalitate“, a mai spus prefectul.

Reprezentantul Guvernu­lui în teritoriu a adăugat că primarii i-au solicitat să ţină mai des întâlniri cu edili comunali într-un format restrâns întrucât reuniunile care se fac la Prefectură cu toţi cei 98 de şefi administrativi nu permit discutarea în detaliu a problemelor cu care se confruntă aceştia.

Comentarii