Primăria a deschis ştrandurile din Ciric şi Cicoarei

Preţurile de intrare la acestea, precum şi la Plaja „Purcica“ au rămas neschimbate faţă de anul trecut.

marți, 06 iunie 2017, 01:50
1 MIN
 Primăria a deschis ştrandurile din Ciric şi Cicoarei

 După atâtea weekenduri ploioase, minivacanţa de Rusalii a adus vreme bună şi, drept urmare, a deschis porţile locurilor de agrement din oraş şi vecinătate. 

Letiţia Palaga, şefa Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat din cadrul primăriei ieşene, ne-a confirmat că preţurile biletelor de intrare şi ale altor servicii oferite la Ştrandul Municipal, Plaja Nicolina („Purcica“) şi zona de agrement Ciric sunt neschimbate faţă de anul trecut. Astfel, intrarea la ştrand costă 10 lei pentru adulţi, 3 lei pentru copiii sub 7 ani, iar un şezlong sau o umbrelă pot fi închiriate cu 5 lei fiecare.

La Plaja Nicolina, intrarea este 8 lei, în vreme ce la baza de agrement de la Ciric cel mai mic tarif este de 3,50 lei – pentru copiii care se joacă pe structurile gonflabile, iar cel mai mare ajunge la 80 de lei – pentru închirierea unui teren de sport pentru două ore. Baza de agrement este deschisă de la 8 dimineaţa până la 8 seara, iar celelalte două zone de plajă şi baie din oraş – de la ora 9 până la ora 19.  

 

 

Comentarii