N

Primele imagini ale viitorului film ‘Star Wars: Episode VII’, dezvăluite online

N

marți, 03 iunie 2014, 09:36
1 MIN

\N

Portalul de internet TMZ a publicat mai multe imagini inedite din timpul filmării în Emiratele Arabe Unite a celui de-al şaptea episod al seriei ‘Star Wars’, între care şi fotografia unei fiinţe de dimensiuni mari, create special pentru această producţie, informează marţi agenţia EFE.

Potrivit paginii web, este vorba de un animal articulat al cărui aspect aminteşte de cel al unui porc mistreţ şi care are nevoie de cinci persoane plasate în interior pentru a căpăta viaţă.

Ciudatul animal a fost folosit în două scene ce păreau situate în planeta deşertică Tatooine, locul de origine al unor protagonişti ai seriei ‘Star Wars’.

În informaţia sa, TMZ a indicat că producătorii noului episod ‘Star Wars: Episode VII” au preferat să opteze pentru efecte speciale reale atunci când a fost posibil, cum a fost cazul în trilogia originală, pentru a nu face abuz de tehnologie computerizată.

În afară de imaginea animalului gigant au fost publicate şi poze ale angajaţilor din platou şi unele structuri folosite ca decor. (Agerpres)

Comentarii