Prins în timp ce porţiona aproape jumătate de kilogram de canabis în Iaşi

luni, 21 iulie 2014, 01:56
1 MIN
 Prins în timp ce porţiona aproape jumătate de kilogram de canabis în Iaşi

Judecătorii ieşeni au decis la finele săptămânii trecute să prelungească aresta­rea preventivă pe numele lui Ionuţ Todică, un tânăr din Iaşi acuzat de trafic de droguri.

Ieşeanul este acuzat de Direcţia de Investi­gare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism din Iaşi că, împreună cu o altă persoană, ar fi distribuit canabis pe raza municipiului Iaşi. Cei doi au ajuns în vizorul anchetatorilor la mijlocul lunii trecute, la scurt timp după ce au primit un colet din Spania. Oamenii legii aveau informaţii că pachetul ar conţine droguri şi l-au marcat înainte ca traficanţii să îl recepţio­neze.

„Inculpata Andreea Mădălina Jităriţa a ridicat de la sediul firmei Tabita Tour coletul pe care l-a transportat împreună cu inculpatul Ionuţ Todică, la o adresă din Iaşi unde aceştia locuiesc fără forme legale“, au precizat procurorii DIICOT.

În timp ce ieşenii porţionau cantitatea de 365 grame de canabis, mascaţii şi poliţiştii au intrat peste ei în casă. La percheziţie, autorităţile au găsit coletul şi i-au ridicat pe cei doi. Tânăra cu care lucra Todică se află în prezent sub control judiciar.
 

Comentarii