De Business

Punem punctul pe știi

Profi a mai deschis un magazin în Copou

Noua unitate funcţionează în zona Super Copou vis-à-vis de clubul Skye.

vineri, 31 iulie 2015, 01:50
2 MIN
 Profi a mai deschis un magazin în Copou

După ce au pătruns în municipiu prin periferie şi au cuprins treptat mai toate cartierele, supermarketurile îşi continuă marşul de expansiune spre zonele de lux ale oraşului. Unul din cei mai importanţi jucători din retail a înfipt recent steagul şi în Copou.

Zona este printre puţinele din municipiul Iaşi unde supermarketurile nu îşi extinseseră încă operaţiunile. Reţeaua Profi, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, a inaugurat ieri, 30 iulie, un nou supermarket în municipiul Iaşi, acesta fiind situat pe Bulevardul Carol, vis-à-vis de clubul Skye. Magazinul funcţionează în format standard şi are o suprafaţă totală de 508 metri pătraţi, au indicat oficialii companiei. După inaugurarea unităţii din zona Super Copou, numărul supermarketurilor Profi din municipiul Iaşi a ajuns la cifra nouă. Lanţul mai deţine în judeţul Iaşi alte două magazine, situate în oraşele Hârlău şi Paşcani.

În luna martie a acestui an Profi a deschis în municipiul Iaşi şi o unitate pe Bulevardul Independenţei, în spaţiul unde funcţionase anterior magazinul Fidelio. În total, în 2014, retailerul cu capital polonez a deschis în ţară 71 de magazine noi, iar planurile de expansiune pentru acest an vizează cel puţin acelaşi număr, potrivit declaraţiilor anterioare ale oficialilor companiei. Astfel, reţeaua Profi va ajunge până la sfârşitul anului la 350 unităţi, iar ambiţiile societăţii pentru următori doi ani este să ajungă la o reţea de 500 de magazine. În 2014, în municipiul Iaşi, Profi Rom Food a deschis trei unităţi: una în cartierul Alexandru cel Bun, în Piaţa Voievozilor, respectiv două în Tătăraşi, pe străzile Han Tătar şi Ciurchi. Cu 324 de magazine în 154 de localităţi, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, prezentă în toate judeţele ţării, pentru care lucrează peste 6.000 de angajaţi.

 

 

Comentarii