Program până la 2 dimineaţa pe şapte trasee de transport local

joi, 18 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Program până la 2 dimineaţa pe şapte trasee de transport local

Asta se va întâmpla poimâine, când va fi „Noaptea Muzeelor“. Alte modificări de trasee, pentru 10 zile, sunt legate de manifestările din cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei.

Traseele mai multor mijloace de transport vor suferi modificări timp de zece zile, începând de mâine. Compania de Transport Public (CTP) Iaşi a anunţat ieri că schimbările sunt valabile pentru perioada 19 – 28 mai, având în vedere mani­festările organizate în faţa Palatului Culturii în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei. Astfel, circulaţia tramvaielor de pe traseele 1 şi 13 va fi deviată pe bd. Tudor Vladimirescu, iar traseul 41 (Ciurea – Piaţa Eminescu) va fi prelungit până în Copou.

Totodată, traseele de tramvai 8 şi 9 vor fi suspendate, iar pe ruta Târgu Cucu – Copou se vor introduce tramvaie. O altă măsură anunţată ieri de CTP este menită să vină în sprijinul ieşenilor care vor participa la evenimentele organizate în cadrul „Nopţii Muzeelor“, în noaptea de 20 spre 21 mai. Potrivit repre­zentanţilor CTP, mijloacele de transport de pe traseele 3, 6, 7, 9, 28, 36 şi 43 vor circula până la ora 02.00. Ultimele plecări de la capetele de linie vor fi în jurul orei 01.30. De asemenea, pe traseul Târgu Cucu – Copou va circula tramvaiul de epocă.  

 

 

Comentarii