De Business

Punem punctul pe știi

Protecţia Consumatorului Iaşi are de ieri un nou şef

joi, 02 octombrie 2014, 13:47
1 MIN
 Protecţia Consumatorului Iaşi are de ieri un nou şef

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi are, incepand de ieri, un nou sef, dupa ce liberalul Marian Grigoras a cerut sa fie mutat pe o functie de comisar de executie.

Anuntul a fost postat de fostul comisar sef pe pagina personala de Facebook. “Incepand cu data de 01.10.2014, prin ordin al Presedintelui ANPC, am fost mutat la cerere de pe functia de conducere de comisar – sef pe functia de executie de comisar in cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Iasi.

Le multumesc tuturor colegilor mei, comisari sef-adjuncti si comisari de executie, pentru colaborarea foarte buna pe care am avut-o in cei doi ani de conducere a institutiei, interval in care aceasta s-a mentinut constant pe primul loc, intre cele 8 Comisariate Regionale existente la nivel national, in ceea ce priveste indicatorii de performanta”, a scris fostul sef al CRPC Iasi.

Postul de comisar sef al CRPC Iasi este ocupat deocamdata de comisarul sef adjunct al CJPC Iasi, Irina Bulgariu, sotia consilierului local Catalin Bulgariu, pana cand va fi organizat concurs.

Comentarii