Prunea predă ştafeta

marți, 01 septembrie 2015, 01:43
2 MIN
 Prunea predă ştafeta

Cristi Stărică îl va substitui pe preşedintele CSMS timp de trei săptămâni. Tratativele cu Onduku s-au reluat, iar Joao Paulo semnează în această săptămână

 

 
Cel puţin teoretic, CSMS Iaşi va fi condus în următoarele trei săptămâni de unul dintre vicepreşedinţii clubului, Cristi Stărică. Decizia a fost luată ieri, de Comitetul Director al clubului, care i-a aprobat cererea preşedintelui executiv, Florin Prunea, de intrare în concediu de odihnă. “Domnul Prunea a solicitat efectuarea celor 22 de zile de concediu la care are dreptul în acest an. Conform legislaţiei în vigoare, ţinând cont de numărul zilelor lucrate în acest an, domnul preşedinte poate să-şi ia acum doar 15 zile lucrătoare de concediu de odihnă, lucru cu care am fost de acord. În această perioadă, atribuţiile sale au fost delegate vicepreşedintelui Cristi Stărică. Am adus la cunoştinţa reprezentantului finanţatorului echipei, domnul primar interimar Mihai Chirica, deciziile pe care le-am luat, dumnealui fiind de acord cu acestea” a declarat Vasile Lupaşcu, membru în CD al CSMS Iaşi.
Acesta a confirmat faptul că Prunea va plăti din buzunarul propriu amenda dictată de comisiile federale ca urmare a comportării avute la meciul cu Steaua, din sezonul trecut: “Domnul Prunea a solicitat ca amenda de 11 300 de lei, pe care a primit-o după meciul cu Steaua, să o achite în 11 rate. Nu am fost de acord cu această solicitare, clubul plătind-o integral şi urmând să o recupereze tot într-o singură tranşă, din drepturile salariale ale domnului preşedinte”.
Şeful executivului ieşean a reacţionat: “Nu am primit nimic oficial legat de concediul meu, însă nu mă mai miră acest lucru, pentru că, în ultima perioadă, aflu din presă de deciziile Comitetului Director. Aştept o hârtie oficială, apoi voi vedea cum voi proceda. În ce priveşte amenda, de când sunt la Iaşi, de trei ani şi jumătate, nu am ţinut cu altă echipă decât cu CSMS. Iar la meciul cu Steaua, am luptat din toate puterile pentru ca Iaşul să bată, nu pentru că sunt fost dinamovist. Iar de când sunt la Iaşi, Dinamo nu a bătut niciodată în Copou! Eu mă luptam, iar la tribuna oficială era tristeţe mare printre multe oficialităţi ale Iaşului, care aveau fulare şi pălării cu Steaua, că nu am luat bătaie!”

Altfel, CSMS a redeschis discuţiile pentru achiziţionarea lui Gomo Onduku, informaţia fiind confirmată de antrenorul Nicolo Napoli. Totodată, în Copou a ajuns fundaşul brazilian Joao Paolo, care va semna în această săptămână un contract cu Iaşul.

Ultimul rezultat al etapei: CFR Cluj – FC Botoşani 3-1 (2-1). Cristian (’15, ’20, ’59) / Vaşvari (’29 – penalty).
 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii