De Business

Punem punctul pe știi

Reducere la serviciile de radiere a PFA-urilor

miercuri, 27 ianuarie 2016, 02:50
2 MIN
 Reducere la serviciile de radiere a PFA-urilor

Antreprenorii care doresc să radieze entităţi de tip Persoană fizică autorizată (PFA), Întreprindere individuală (ÎI) ori Întreprindere familială (ÎF) pot benefia de o reducere de 15% la serviciile de întocmire şi depunere a actelor la Registrul Comerţului. Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi va continua CampaniaPRO-BUSINESS şi în luna februarie, după ce în lunile decembrie 2015 şi ianuarie 2016 a fost acordat un discount de 15% la serviciile de consultanţă şi asistenţă pentru înfiinţări de firme sau schimbarea sediului.

Camera de Comerţ şi Industrie a constatat la Iaşi o creştere a cererilor de desfiinţare a activităţilor independente şi trecere a afacerilor, ca formă de organizare, pe societate comercială. „În luna februarie toţi întreprinzătorii care au ajuns la concluzia  trebuie  radieze un PFA/ÎI/ÎF beneficiază de un discount de 15% la serviciile de întocmire şi depunere a actelor la Registrul Comerţului pentru aceastăprocedură. Măsura vine în contextul în care noile prevederi fiscale privind impozitarea i-ar determina săaleagă o altă formă de organizare, de exemplu cea ce societate comercială (microîntreprindere).
 
Echipa noastră de consilieri este suficient de mare şi bine pregătită pentru a rezolva operativ toate solicitările, fără a percepe vreo taxă suplimentară pentru urgenţă”, a declarat Alina Grădinariu, consilier juridic, coordonatorul campaniei PRO-BUSINESS. Pentru a beneficia de reducere, întreprinzătorii trebuie să acceseze în cursul lunii februarie site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, www.cciasi.ro, şi să completeze talonul online pentru a se înscrie în campanie. Pe lângă discountul garantat de 15%, pe 1 martie 2016 va avea loc şi o tragere la sorţi. Astfel, unul dintre care cei care vor participa la campanie va beneficia şi de găzduirea gratuită a unui banner web pe site-ul Camerei de Comerţ, timp de 6 luni.  
 
 

Comentarii