S-a căsătorit în haine militare vara trecută. A murit acum în accidentul de elicopter

marți, 25 noiembrie 2014, 07:59
1 MIN

Luni dimineata, sicriul cu trupul lui Razvan Moldovan a ajuns acasa, la Alba Iulia, acolo unde il asteptau o tanara indolaiata, rudele si prietenii.

Apropiatii spun ca pe Razvan si sotia sa, Georgiana, ii unea o iubire enorma, iar mesajul postat de tanara pe facebook dupa ce a a aflat de moartea sotului ei, ii sperie pe multi. “Iubirea mea…mai traiesc doar ca sa iti ingrijesc mormantul, asa cum m-ai ingrijit tu pe mine…si astept clipa sa fim impreuna iubirea mea, lumina mea, viata mea frumoasa!!! Asteapta-ma, ca vin!!!!! Mi-e prea dor de tine ca sa mai raman!!!!!”, a scris Georgiana pe pagina sa de socializare.

Cei doi facusera nunta in vara anului trecut, iar in ziua casatoriei sale, Razvan a tinut sa poarte haina militara. "Cand l-am cununat  mi-a spus: "Parinte, eu vin in hainele militare, pentru ca asta este misiunea si vocatia mea", a declarat preotul Emil Jurcan, cel care i-a cununat pe cei doi.

Razvan avea 29 de ani si era angajat al Bazei Militare Flotila 71 Campia Turzii. A murit vineri dimineata, alaturi de alti sapte colegi dupa ce aparatul in care se aflau zece oameni, un elicopter militar, model IAR-330 PUMA, s-a prăbusit, in zona localitatii Manancrav, la limita dintre judetele Sibiu si Mures.

wowbiz.ro
 

Comentarii