S-a pensionat adjunctul IPJ Mihai Pintilei

sâmbătă, 01 iulie 2017, 01:50
1 MIN
 S-a pensionat adjunctul IPJ Mihai Pintilei

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a rămas fără unul dintre adjuncţi. Comisarul şef Mihai Pintilei a decis la sfârşitul acestei săptămâni să se pensioneze şi să iasă din sistem.  

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, comisarul şef Mihai Pintilei a mers personal la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), unde şi-a înaintat cererea de pensionare, iar în cursul zilei de ieri a şi intrat în vigoare. În acest moment, conducerea Inspectoratului este asigurată doar de către chestorul Ioan Scripniciuc, deoarece al doilea adjunct, Costel Gâtlan, se află în concediu.

Mihai Pintilei a fost împuternicit adjunct al IPJ Iaşi pe probleme de ordine publică în luna iulie 2012, iar până atunci a fost şeful Serviciului Rutier Iaşi. Acesta a condus Serviciul Rutier din ianuarie 2010, iar din 2006 a fost şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene (BDNE). Din anul 1994, Pintilei a fost ofiţer operativ şi specialist în cadrul Serviciului Rutier Iaşi. Acesta s-a născut în aprilie 1968, în localitatea Negreşti, judeţul Vaslui. 

 

 

Comentarii