S-a stabilit oficial: agresiunea sexuală cu limba asupra unei studente a fost viol

sâmbătă, 18 ianuarie 2014, 02:50
3 MIN
 S-a stabilit oficial: agresiunea sexuală cu limba asupra unei studente a fost viol

Autorul agresiunii, un tânăr de 25 de ani abia întors din Norvegia, a fost ieri arestat. Printre acuzaţii s-a reţinut şi tâlhărirea victimei.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au admis ieri propunerea de arestare preventivă emisă pe numele bărbatului acuzat că a tâlhărit şi abuzat sexual o studentă în zona bulevardului Tudor Vladimirescu, înspre Podul de Fier. Cornel Marius Andrei, de 25 de ani, este cercetat pentru tâlhărie şi viol. Potrivit propunerii de arestare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pe numele său, Cornel Andrei se afla pe 18 decembrie, în jurul orei 22.30, pe bulevardul Tudor Vla­dimirescu. Acolo a observat-o pe partea vătămată, G.B., de 25 de ani, care se deplasa înspre locuinţa personală pe o alee îngustă dintre blocul P14 şi o casă de locuit.

Potrivit declaraţiilor date de agresor în faţa procurorilor, acesta a men­ţionat că a consumat băuturi alcoolice în acea zi şi că a observat-o pe victimă în momentul în care aceasta a intrat într-un magazin alimentar. „După ce partea vătămată B.G. a ieşit din magazin, inculpatul Andrei Marius Cornel a urmărit-o cu intenţia de a-i sustrage telefonul mobil. În acest scop, inculpatul Andrei Marius Cornel a mers în spatele părţii vătămate B.G., care vorbea la telefonul mobil, iar când aceasta a ajuns pe o alee pietonală ce face accesul dinspre b-dul Tudor Vladimirescu spre strada Pan­telimon, şi-a poziţionat antebraţul stâng în dreptul gurii părţii vătămate, încercând să-i sustragă telefonul pe care aceasta îl ţinea la urechea dreaptă. Însă partea vătămată a opus rezistenţă, s-a dezechilibrat şi a căzut. În continuarea decla­raţiei, inculpatul Andrei Marius Cornel a arătat că a luat hotărârea să întreţină cu partea vătămată un act se­xual oral, şi în acest scop a dezbrăcat partea vătă­mată şi a întreţinut cu aceasta un act sexual oral“, se arată în propunerea de arestare.

În acelaşi document, procurorii au mai menţionat că bărbatul a precizat că, în timpul agresiunii, victimei i-au căzut telefonul mobil şi portofelul, pe care le-a luat şi a mers acasă. El a fost capturat în urma cu câteva zile, în urma unei percheziţii a poliţiştilor. Victima a avut 5-6 zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii. Cornel Marius Andrei a mai fost condamnat în 2007 la 10 luni de închisoare pentru furt, iar în 2010 a fost amendat administrativ de două ori pentru furt şi violare de domiciliu. Tânărul se afla acum în ţară după ce fusese lalucru în Norvegia, unde urma să se întoarcă în curând.

CITIŢI ŞI: O studentă a fost violată cu limba în Podul de Fier. Ieşise să-şi cumpere ceva de la chioşc

Comentarii