Sa vina campioana!

joi, 07 martie 2013, 16:14
2 MIN
 Sa vina campioana!

CSMS Iasi este optimista ca poate trece de CFR Cluj, echipa care are probleme importante de lot inaintea jocului de sambata, de la ora 19:00


 

 

CSMS Iasi a organizat o conferinta de presa la care au participat antrenorul principal Liviu Ciobotariu si jucatorii Razvan Tincu si Ionut Irimia. Tehnicianul a anuntat ca echipa vizeaza victoria in jocul de sambata, cu CFR Cluj, din etapa a XXII-a a Ligii I de fotbal. “Au trecut deja doua jocuri din acest an si am reusit sa punctam doar la impresia artistica. Am jucat bine, insa nu am luat niciun punct. De aceea, ne dorim foarte mult sa castigam sambata, in fata campioanei Romaniei. Pentru aceasta, este important sa avem acceasi atitudine ca la Ploiesti, insa cu mai multa eficacitate si atentie. Jocul nostru ne da sperante ca putem evita retrogradarea, problemele pe acre le avem pot fi rezolvate” a spus tehnicianul, care s-a referit si la adversari: “E adevarat, clujenii au si ei framantari, accidentari, suspendari, insa sunt convins ca si ei doresc sa obtina un rezultat pozitiv, mai ales ca nu au castigat in acest an. Nu vor veni ca musafiri, de aceea trebuie sa fim foarte concentrati”. Ciobotariu a confirmat faptul ca nu va putea conta pe Mitic, Petrovic (accidentati), Moutinho si Cretu (suspendati) si a precizat ca pentru postul de fundas dreapta va alege intre Mihalachioaie, Ciucur si Onofras.

Razvan Tincu a impartasit optimismul lui “Ciobi”. “Va fi cel mai greu joc de pana acum, din doua motive: nu am reusit niciun punct in acest an, iar cei de la CFR vor veni bine montati, mai ales ca trec printr-o perioada foarte grea, cu jucatori accidentati si suspendati. Noi, insa, suntem pregatiti din toate punctele de vedere si suntem optimisti ca rezultatele trebuie sa vina, pentru ca jocul e pe un drum bun” a spus capitanul iesenilor. Ionut Irimia a facut un apel la suporteri: “La situatia in care ne aflam, este foarte important sa castigam fiecare partida, mai ales cele de acasa. Ne dorim mult victoria, suntem montati, sper ca si spectatorii sa vina in numar cat mai mare si sa ne sustina” a declarat portarul CSMS, care si-a adus aminte de golurile primite in meciul disputat duminica trecuta, la Ploiesti: “Au fost doua executii cum rar se vad pe stadioanele din Romania. Le-am analizat impreuna cu antrenorul de portari, domnul Nitu, si efectiv nu puteam sa fac ceva”.

 

 In imagine, Marius Onofras, una dintre solutiile preconizate pentru flancul drept

 

Comentarii