Salvatore Schillaci şi Giancarlo Antognoni intră pe teren mâine la Palas

vineri, 15 martie 2013, 02:50
1 MIN
 Salvatore Schillaci şi Giancarlo Antognoni intră pe teren mâine la Palas

Microbiştii au motiv de bucurie dacă merg la Palas în weekend. La centrul comercial se desfăşoară sâmbătă o repriză de fotbal la care vor participa şi două nume importante din istoria acestui sport, respectiv Salvatore Schillaci şi Giancarlo Antognoni.

Întâlnirea cu cei doi mari fotbalişti ai Squadrei Azzura va avea loc la ora 10.30 în faţa magazinului Intersport. Fanii vor putea să se fotografieze cu cei doi campioni, vor primi autografe şi vor afla detalii despe poveştile de succes ale starurilor italiene. Salvatore «Toto» Schillaci este câştigătorul «Ghetei de Aur» a Campionatului Mondial de Fotbal din 1990, când a marcat pentru echipa Italiei şase goluri. De-a lungul carierei a jucat la Messina, Juventus şi Internazionale Milano. Giancarlo Antognoni a fost campion mondial cu echipa de fotbal a Italiei în 1982”, au precizat reprezentanţii Palas.
Evenimentul de sâmbătă va fi prezentat de către Paul Costaş, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai Politehnicii Iaşi.
“Totodată, microbiştii vor avea parte de o demonstraţie de «freestyle» cu mingea, realizată de tânărul Ştefan Florescu, finalistul primei ediţii a show-ului de televiziune «Românii au talent»”, au mai spus reprezentanţii Palas.

Comentarii