Șase fotografi români, în finala Sony World Photography Awards 2017

marți, 28 februarie 2017, 15:38
1 MIN
 Șase fotografi români, în finala Sony World Photography Awards 2017

Sony World Photography Awards a publicat listele scurte cu fotografii nominalizați pentru finala ediției din 2017. Printre aceștia se numără și șase fotografi români.

Adi Bulboacă și Ioana Moldovan au fost nominalizați în competiția profesioniștilor, după ce juriul a evaluat între 5 și 10 fotografii realizate de ei. În cadrul competiției deschise au fost nominalizați Alex Andriesi, Radu Dumitrescu-Elian și Sorin Rechițan. De asemenea, Rareș Taciu se află pe lista scurtă în competiția pentru tineri cu o singură fotografie.

Fotografii vor concura pentru a câștiga la categoriile la care au fost nominalizați și pentru titlul de Fotograf al anului acordat de Sony World Photography Awards. Câștigătorii la competiția deschisă vor fi anunțați pe 28 martie, iar câștigătorii de la competiția profesioniștilor și pentru tineri vor fi anunțați la o ceremonie care va avea loc la Londra pe 20 aprilie. Premiile includ aparate de fotografiat Sony, o excursie la ceremonia de la Londra și 30.000 de dolari.

Toate fotografiile care au ajuns pe lista scurtă pot fi văzute între 21 aprilie până pe 7 mai în Londra în cadrul expoziției Sony World Photography Awards & Martin Parr – 2017.

Comentarii