Savantii rusi sustin ca pot obtine soldati invizibili

marți, 24 martie 2015, 15:26
1 MIN
 Savantii rusi sustin ca pot obtine soldati invizibili

Dupa celebrii “omuleti verzi”, Rusia lui Putin se pregateasca sa loveasca acum cu soldatii invizibili – ba, mai mult, si invulnerabili.

Cel putin, asa sustine postul TV al Armatei Federatiei Ruse,”Zvezda” (“Steaua”), care afirma ca descoperirea a fost facuta de savantii din Saratov, un oras din sudul tarii, unde se gasesc mai multe institute de cercetare, inclusiv in domeniul apararii. Oamenii de stiinta ar fi reusit sa obtina un material extrem de avansat care sa-i faca pe soldati practic invizibili.

Mai mult, aceasta tesatura este extrem de usoara si il face pe cel care o poarta sa fie nedetectabil de majoritatea aparatelor. Oamenii de stiinta promit ca materialul va fi si impermeabil si ignifug, astfel incat militarii care poarta uniforme confectionate din aceasta tesatura vor deveni aproape invulnerabili.

Zvezda TV afirma ca insusi presedintele Vladimir Putin a testat materialul care-i va face pe soldatii sai invizibili si ca acesta “a facut o profunda impresie” asupra liderului de la Kremlin. “Uneori mi se pare ca ma uit la un film SF”, ar fi declarat Putin, potrivit stirileprotv.ro

Comentarii