Se caută ieşeni care să îngrijească bătrâni în Marea Britanie. Salariul, de 8 lire pe oră

sâmbătă, 26 august 2017, 01:50
1 MIN
 Se caută ieşeni care să îngrijească bătrâni în Marea Britanie. Salariul, de 8 lire pe oră

Criza de asistenţi medicali din alte ţări se remarcă şi în procedurile de recrutare din România. În Iaşi există acum mai multe companii care recrutează asistenţi medicali fără pregătire în domeniu şi cu cunoştinţe medii de engleză care să lucreze pe salarii de peste 1.500 de lire în Marea Britanie. 

Ultimul astfel de anunţ vine din partea companiei de recrutări Nursing MP Recruitment şi promite salarizare de 8 lire pe oră, un job full time, contract pe perioadă nedeterminată, 37 de ore pe săptămână plus ore suplimentare plătite, în medie 50 de ore pe săptămână şi bonusuri de week-end pentru cupluri de infirmieri fără experienţă care doresc să lucreze în sudul Londrei, în Sutton, Surrey.

Aceştia promit ajutorul pentru găsirea unei cazări sub preţul pieţei, în apropierea locului de muncă, cu toate cheltuielile incluse, oferă şi masa în timpul orelor de program, contribuţie la sistemul de pensii, asigurare medicală, suport pentru adaptarea întregii familii, 6 săptămâni pe an de concediu plătit, training şi uniforme gratuite. Interviul se face direct cu managerul britanic, prin Skype sau telefon, căutându-se persoane dispuse să acorde îngrijire personală vârstnicilor, care să stea cu ei şi să îi ajute să îşi ia medicaţiile. Se cere doar un nivel conversaţional al limbii engleze, B1, şi experienţa în îngrijire e doar un avantaj, nefiind obligatorie.

Comentarii