Secrete de frumusețe învățate de la femeile din Asia

luni, 24 iulie 2017, 12:33
1 MIN
 Secrete de frumusețe învățate de la femeile din Asia

Femeile asiatice nu isi arata niciodata varsta. La varsta de 40 de ani arata ca la 20 – timp in care dau dovada de o eleganta aparte.

Protejeaza-ti tenul de ultraviolete pe tot parcursul anului

Ati observat ca fetele japoneze poarta ochelari de soare si umbrele chiar si atunci cand nu este soare? Se pare ca ele nu fac aceste lucruri pentru a fi fashion, ci pur si simplu pentru a-si proteja pielea. De asemenea, majoritatea folosesc creme de protectie solara.

 Foloseste apa cu orez pentru o piele frumoasa

De secole, femeile din Asia folosesc apa cu orez pentru intretinerea parului si a tenului. Spala-te regulat pe fata cu apa si orez pentru o piele catifelata si maleabila. Orezul in combinatie cu apa, te va ajuta sa ai un par mai sanatos. Pe langa asta il poti folosi in locul samponului de par.

Adauga menta si ceai verde in produsele tale cosmetice

Menta si ceaiul verde au facut parte din totdeauna din arsenalul de ingrijire al femeilor asiatice. Aceste produse se gasesc in majoritatea mastilor de fata, cremelor anti-imbatranire, ulieiurilor de infuzie – si multe altele. Foloseste regulat menta si ceaiul verde ca pielea ta sa arate si sa fie mai sanatoasa.

elle.ro

Comentarii