Sepultura concertează la Bucureşti pe 7 iunie

miercuri, 15 ianuarie 2014, 15:17
2 MIN
 Sepultura concertează la Bucureşti pe 7 iunie

Trupa braziliană Sepultura, unul dintre cele mai grele nume de pe scena metal internaţională, va concerta pe 7 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului Metalhead Meeting.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, brazilienii vin în România chiar în anul în care sărbătoresc 30 de ani de carieră şi se află în turneul de promovare a celui mai recent material discografic – "The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart". Lansat în 2013, albumul este inspirat de una dintre capodoperele cinematografiei clasice, "Metropolis" (1927).

Celelalte cinci trupe de pe afişul festivalului, dintre care încă doi headlineri de talie internaţională, vor fi anunţate în cel mai scurt timp de organizatori.

Preţul biletelor este de de 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle, până pe 3 martie, 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle, până pe 6 iunie, 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle în ziua concertului şi la intrare.

Numărul de bilete în zona Golden Circle (în faţa scenei) este limitat la 500.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro în magazinele Diverta din toată ţara, magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria "Mihai Eminescu" din Bucureşti, magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio, oficiile Poştei Române, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, librăriile Adevărul, la Palatul Naţional al Copiilor şi pe Myticket.ro, Bilete.ro, Biletoo şi Eventim.ro.

Trupa Sepultura s-a format în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forţă majoră a thrash metalului şi death metalului, cu influenţe de hardcore punk şi industrial metal. Cu 13 albume de studio la activ, cel mai recent din 2013, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră. Sepultura este formată din Andreas Kisser, Paulo Jr., Eloy Casagrande şi incendiara voce a lui Derrick Green, solistul trupei încă din 1997, după plecarea lui Max Cavalera.

Prima ediţie a festivalului Metalhead Meeting i-a adus pe scena de la Arenele Romane pe suedezii de la Hypocrisy, în premieră pentru România, precum şi pe Lake Of Tears. (Agerpres)

Comentarii