Smiley, într-o relație cu stilista lui? Ce spune cântărețul

vineri, 04 noiembrie 2016, 12:55
2 MIN

Cu toate că a trecut suficient timp pentru ca Smiley să își revină după relația cu Laura Cosoi, acesta ne-a dovedit contrariul fiindcă nu s-a mai afișat public cu nicio altă iubită.  

Totuși, câțiva apropiați de-ai lui Smiley susțin că acesta s-ar fi implicat de câteva luni într-o nouă relație.  Este vorba despre stilista lui, Irina Voinea.
 
Se poate remarca o schimbare destul de mare atât în viața personală, cât și în ceea ce privește vestimentația aleasă. Toate rubricile de modă îl descriu pe Smiley ca fiind unul dintre cel mai bine îmbracați bărbați de la noi, însă, după cum chiar el recunoaște, meritul nu îi aparține în totalitate. Irina Voinea este cea care se ocupă de îmbrăcămintea artistului și are ultimul cuvânt de spus.
 
„La început s-au ocupat mama cu tata, după care… cine a apucat. Deocamdată hainele mi le face Irina Voinea și sunt foarte bucuros că știe foarte bine ce să îmi facă, ce mi se potrivește și mă simt foarte comfortabil în creațiile ei”, a povestit Smiley foarte zâmbitor pentru Libertatea.
 
Dar, după informațiile date de apropiați, Irina Voinea este mai mult decât stilista lui Smiley. Este femeia care l-a cucerit și care îi este alături tot timpul simpaticului cântăreț.
 
Ba mai mult, prietenii lui Smiley l-au dat de gol pe acesta chiar în public. Cam la fiecare fotografie cu el și iubita sa de pe rețelele sociale, aceștia trimit tot felul de comentarii, inimioare sau mesaje de laudă la adresa relației dintre cei doi. 

Comentarii