Şofer băgat după gratii după un accident fără victime. De ce a fost el în stare

vineri, 13 noiembrie 2015, 02:59
2 MIN
 Şofer băgat după gratii după un accident fără victime. De ce a fost el în stare

Acesta a lovit nu mai puţin de trei maşini parcate la marginea oraşului. A fost acuzat şi că a furat maşina, un Mercedes, de la serviciu. Avea o alcoolemie în prag de comă alcoolică.

Un bărbat din Tansa a fost arestat ieri după ce, în urmă cu o săptămână, a băut o cantitate considerabilă de alcool, apoi a condus maşina prin oraş fără să deţină permis de conducere. În capătul oraşului, pe şoseaua spre Rediu, acesta a lovit trei autoturisme parcate pe marginea drumului. Maşina pe care o luase bărbatul, un Mercedes Vito, aparţinea unei organizaţii neguvernamentale.

„La data de 8 noiembrie, la ora 21.21, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe şoseaua Rediu a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor a rezultat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autovehicul, a pierdut controlul acestuia şi a intrat în coliziune cu alte autoturisme. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat, iar rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

În urma continuării cercetărilor, s-a stabilit că şoferul ar fi sustras şi folosit fără drept autovehiculul. Pe numele său, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis de conducere şi furt. Poliţiştii de la Rutieră au decis ca acesta să fie arestat pentru 24 de ore, fiind apoi introdus în arestul Poliţiei.

Comentarii