START ADMITERE! De astăzi încep înscrierile şi la USAMV. Aflați oferta!

miercuri, 12 iulie 2017, 01:58
1 MIN
 START ADMITERE! De astăzi încep înscrierile şi la USAMV. Aflați oferta!

De astăzi începe admiterea pentru anul universitar 2017 – 2018 la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ (USAMV) Iaşi, urmând să se desfăşoare până pe 21 iulie.

Anul acesta, la admiterea din sesiunea iulie 2017 există un număr total de 695 de locuri la buget, distribuite în felul următor – 303 de locuri la Facultatea de Agricultură, 136 la Facultatea de Horticultură, 150 la cea de Zootehnie şi 106 la Facultatea de Medicină Veterinară.

La taxă sunt disponibile 127 de locuri la Facultatea de Agricultură, 65 la cea de Horticultură, 95 la Zootehnie şi 102 la Medicină Veterinară.

În acest an, candidaţii pot alege şi varianta de a se înscrie online, prin crearea unui cont pe site-ul universităţii. Astfel, după ce candidatul se autentifică, îşi alege opţiunile şi apoi încarcă documentele necesare.

Absolvenţii USAMV pot dobândi în urma studiilor titlul de „inginer“ în specializare urmată, respectiv „licenţiat“ în medicină veterinară sau biologie.

Admiterea se face fără a fi nevoie de susţinerea unui examen, criteriile unice de înscriere pentru viitorii studenţi USAMV fiind: 50% nota de la proba scrisă la Limba şi literatura română şi 50% nota de la o altă probă scrisă, la alegere.

Comentarii