Advertorial

Street Food Festival ajunge pentru a doua oară la Iaşi

joi, 18 mai 2017, 01:59
3 MIN

Street Food Festival, primul eveniment din România dedicat mâncării stradale, ajunge pentru a doua oară la Iaşi, în perioada 25 – 28 Mai la Palas Mall. Sute de reţete delicioase, de la pizza proaspătă, la preparate tex-mex aromate şi uşor picante, la burgeri suculenţi cu toppinguri surpriză şi produse pe grill înnecate în sosuri alese special şi până la deserturi din cele mai diverse, vinuri alese din podgorii locale, dar şi din alte regiuni geografice vor invita publicul la masă.

Experienţa culinară Street FOOD Festival ajunge din nou la Iaşi. Anul trecut în Septembrie ne-am bucurat de o primire extrem de frumoasă. De asemenea, am rămas extrem de impresionaţi de frumuseţea grădinii Palas Mall şi a Palatului Culturii aşadar ni s-a părut firesc să trecem acest oraş ca parte din turneul din 2017. Alături de noi va fi bineînţeles şi vedeta festivalului: mâncarea foarte bună şi diversă, dar şi muzica bună, vinuri alese şi concerte live.” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

2017 este clar anul Street FOOD! Cred cu tărie în acest concept şi în starea de bine pe care o creează mixul între preparate savuroase, muzică live şi lume prietenoasă. Mă bucur enorm că ne vedem în 9 oraşe din ţară, că savurăm împreună aromele speciale şi că simţim împreună vibe-ul festivalului. Îmi amintesc de Oradea cu mare drag de anul trecut şi abia aştept să ne reîntâlnim şi să vă surprindem cu noul Bauru – o minunăţie braziliană, inventată în 1930 şi reinventată de noi în 2017!”, afirmă Chef Foa.

Gurmanzii prezenţi în festival se vor putea bucura şi de preparatele excepţionale de street-food ale celui devenit deja ambasadorul Street FOOD Festival: Chef Foa. Alături de echipa sa de bucătari de la Stradale şi Flavours, acesta va oferi adevărate experienţe culinare prin intermediul unor preparate deja consacrate.

De asemenea, în cadrul festivalului se vor regăsi şi reţetele unor vendori deja consacraţi precum: Elemozsia, Noodle Pack, Thai Scoops, Castelul Brutarilor, The Box, Kaufland sau Pokka.

Street Food Festival Iaşi este parte din turneul culinar Street FOOD Festival care va tentas în 2017 experienţele gurmanzilor din 9 oraşe din România: Oradea, Iaşi, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Braşov, Alba Iulia, Bacău şi Timişoara.

Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.streetfoodfestival.ro

Aşadar, în perioada 25 – 28 Mai, Grădina Palas Mall se va transforma într-o adevărată destinaţie culinară unde vor fi prezente caravane cu cele mai delicioase preparate, dar şi restaurante locale şi naţionale.

Despre Street FOOD Festival

Street Food Festival este un eveniment gustos şi elegant, care oferă publicului o atmosferă cu adevărat specială prin intermediul vendorilor prezenţi la eveniment, recunoscuţi atât la nivel naţional cât şi internaţional, dar şi prin intermediul activităţilor desfăşurate pe tot parcursul evenimentului. Nu vor lipsi nici activităţile special pregătite să însoţească experienţa culinară: Festival Stage cu muzică jazz, funk şi world music, Chill Zone cu fundal muzical asigurat de DJ şi cu cele mai relaxante modalităţi de a petrece timpul în cadrul festivalului, dar şi un Pop-Up Market cu delicatese special pregătite pentru a fi luate acasă (de la cele mai delicioase bomboane, la cele mai diverse preparate din carne şi peşte).

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenţia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Comentarii