De Business

Punem punctul pe știi

Sute de job-uri pentru personalul medical, în acest weekend la Iaşi

joi, 06 aprilie 2017, 01:50
1 MIN
 Sute de job-uri pentru personalul medical, în acest weekend la Iaşi

Cadrele medicale în căutarea unor noi oportunităţi de carieră îşi pot încerca norocul la cel mai mare târg de recrutare în domeniul medical din România, organizat la acest sfârşit de săptămână la Iaşi.

 Medicii specialişti, medicii rezidenţi, dentiştii, medicii de familie, asistenţii medicali, fizioterapeuţii, moaşele şi cadrele medicale auxiliare sunt cu toţii aşteptaţi sâmbătă, 8 aprilie, la Târgul „Cariere în Alb”, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Iaşi, între orele 10-16. „Ca în fiecare an, personalul medical este foarte căutat şi de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaţionali sunt prezenţi şi de această dată la Iaşi cu oportunităţi pliate pe nevoile cadrelor medicale şi cu oferte foarte avantajoase.

La târgul din acest an, cele mai multe oferte vin din partea spitalelor şi clinicilor din Germania şi Marea Britanie, dar şi din ţările nordice. Ofertele recrutorilor prezenţi sâmbătă, pe 8 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor includ un pachet salarial avantajos, dar şi sprijin prin oferirea de cursuri de limbi străine”, a spus Corina Pop, manager de vânzări al evenimentului „Cariere în Alb”.  

 

 

Comentarii