Târg de mobilă şi decoraţiuni, în weekend, la Palas

miercuri, 13 martie 2013, 02:50
1 MIN
 Târg de mobilă şi decoraţiuni, în weekend, la Palas

În acest sfârşit de săptămână, ieşenii care vor ajunge la centrul comercial Palas vor avea ocazia să se simtă ca acasă, întrucât aici se desfăşoară Târgul de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii „DecoShow”.

Evenimentul este organizat de Libero Events şi are loc în perioada 15-17 martie, în intervalul orar 10-22, oferind ieşenilor posibilitatea de a-şi alege noi piese pentru cămin.

„În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia: canapele, colţare, mobilier de grădină, electrocasnice încorporabile în mobilierul de bucătărie, mobilier din lemn masiv, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera şi pe bază de arcuri de lemn, mobilier pentru copii, ceramică şi soluţii de mobilier la comandă. Pe lângă obiectele expuse vă veţi putea inspira cu noi idei şi veţi primi sfaturi de la cei prezenţi”, au precizat organizatorii evenimentului.

În cadrul târgului, reprezentanţii Monte Cristo Mobili vor prezenta ultima pe care au dezvoltat-o, respectiv Living Kitchen, un concept de bucătărie încorporată în sufragerie. Aceasta nu este însă singura noutate care va fi prezentată la Palas. „Cei de la Frarom International Est vin cu ultima generaţie de oale şi accesorii pentru bucătărie, cu soluţii utile pentru organizare şi depozitare şi cu idei despre colectarea selectivă a deşeurilor”, au mai spus organizatorii evenimentului.

Comentarii