TRAGEDIE: O tânără din Iaşi a murit la Londra. Fratele ei este devastat: „Mă simt gol”

joi, 07 septembrie 2017, 01:50
2 MIN

Georgiana Grădinariu, de 19 ani, a fost lovită de o maşină în capitala Marii Britanii. Tânăra, absolventă a Colegiului de Artă, plecase recent acolo, la muncă. „Mă simt gol. Nu mai simt nimic“, declară fratele fetei, care se simte vinovat pentru că el a adus-o acolo.

O tânără din Iaşi, fostă elevă a Colegiului de Artă „Octav Băncilă“, a murit în urmă cu câteva zile în capitala Marii Britanii după un grav accident de maşină. Georgiana Grădinariu lucra la un hotel din Londra şi a fost lovită de un vehicul în timp ce mergea spre o staţie de autobuz, pentru a merge la muncă. Tânăra se afla de trei săptămâni în Anglia, acolo unde locuia alături de alţi membri ai familiei sale. Fratele său, Ştefan, în vârstă de 27 de ani, le-a povestit jurnaliştilor englezi că el este cel care a sfătuit-o pe Georgiana să vină la Londra, acolo unde munceşte şi tatăl celor doi. „Era o fată foarte deşteaptă. Ştia mai multe limbi străine, cum ar fi franceza sau engleza, ultima dintre ele vorbind-o fără accent. Începuse să înveţe şi japoneza. Mă simt gol. Nu mai simt nimic“, a declarat Ştefan Grădinariu pentru jurnaliştii de la „Evening Standard“.

Georgiana muncea la un hotel din Londra ca îngrijitoare, însă i-a impresionat pe reprezentanţii hotelului, care o pregăteau pentru o funcţie mai importantă în cadrul unităţii. Fratele tinerei de 19 ani a mai declarat presei britanice că se simte vinovat de moartea surorii sale, deoarece el este cel care a convins-o să rămână în Londra. Ştefan Grădinariu a mai declarat că Georgiana avea foarte mulţi prieteni în România. „Acum, nu mai am nici mamă, nici soră. Sora mea a avut o copilărie dificilă, deoarece l-a avut doar pe tatăl meu, dar chiar şi aşa, a devenit o fată perfectă“, a mai declarat bărbatul. Presa engleză mai scrie că şoferul care a provocat accidentul este cercetat de Poliţia londoneză, însă că nu a fost arestat. 

 

 

Comentarii