Treziţi-l pe Abalaşi, că a adormit pe el!

sâmbătă, 21 octombrie 2017, 01:50
2 MIN
 Treziţi-l pe Abalaşi, că a adormit pe el!

L-am lăsa noi, dar iote că nu ne lasă Abalaşi pe noi, stimaţi telespectatori! Iată alăturea ce postează perso-nagiul acum două zile, pe pagina personală de Facebook! 

 
Dacă nu se vede tocmai bine, haideţi să vă spunem măcar începutul, căci, zău, e tare haios: „Astăzi, împreună cu doamna vicepremier Graţiela Gavrilescu, am fost prezenţi în comuna Balş, la o întâlnire cu cetăţenii acestei localităţi. Gazdă ne-a fost un bun gospodar al acestei comunităţi, un om cu suflet mare, Balmuş Mihai. Din discuţiile purtate a rezultat că o miză importantă este mo-dernizarea satului românesc.“ Doamne, mare mai e Grădina ta! Treziţi-l, dom’le, la realitate pe acest băiat şi spuneţi-i că nu mai e în funcţie, ca subprefect, de vreo două luni încoace! Făceţi-o omului un pustiu de bine…
 
P.S.: Apropo, amicii lui de Facebook poate îşi mai amintesc cum primeau notificări şi invitaţii de la domn fost subprefect, când era în funcţie, privind un joc tare popular printre copchii: Candy Crush? Întrebăm şi noi, nu dăm cu paru’: vă daţi seama ce punctaje scoate la jocul ăsta acuma omul, când are atâta timp tras la scară?
 
Domn deputat şi-a înmatriculat Lexusul cu mare grijă 
 
Asta ne-a întrebat amicul nostru Archibald Tănase, după ce văzuse acuma vreo lună-două Lexusul nou al deputatului Vasile Cîtea având numere roşii, iar acum negre, şi ştiind că rezervările la înmatriculări sunt ocupate până prin martie anul viitor. Mai exact, ne întreabă amicul Archie cum de o fi reuşit domn Bazil înmatricularea aşa repede? Nu-i mai răspundem, căci poate omul a fost prevăzător şi a făcut rezervare de anul trecut pentru acuma, cine ştie… Altceva voiam noi să vă spunem aicea de fapt, că doar e weekend şi tre’ să râdem, nu să plângem. Cică numărul negru al Lexusului e IS.**.WAS, de la domn Bazil. Deh, mergea şi un Y cu două puncte, dar, dacă nu e în ofertă, ce să-i faci?
 
**** PONT ****
 
Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare. Asta ca să nu ziceţi că nu v-am spus!

Comentarii