Tudor, la RMN

miercuri, 20 martie 2013, 02:50
2 MIN
 Tudor, la RMN

Mijlocaşul CSMS Iaşi va afla astăzi dacă va putea evolua în jocul cu Gloria Bistriţa, de săptămâna viitoare

 

 
CSMS a intrat de ieri într-o perioadă în care pregătirea echipei se va face, după cum v-am informat, în regim de semicantonament. În paralel cu antrenamentele fizice, antrenorul principal al ieşenilor, Liviu Ciobotariu, va căuta deja să contureze formula cu care va aborda jocul cu Gloria Bistriţa, de săptămâna viitoare. În opinia tuturor celor de la gruparea din Copou, partida cu bistriţenii trebuie câştigată obligatoriu, mai ales că presiunea clasamentului creşte, distanţa până la primul loc neretrogradant, ocupat acum de Universitatea Cluj, ajungând la trei puncte.
Principalele probleme de lot pe care ieşenii le au în perspectiva disputei cu ardelenii sunt legate de Iulian Vladu şi Claudiu Tudor. Primul a încasat la Târgu Jiu al şaptelea avertisment stagional şi va fi suspendat în timp ce situaţia lui Tudor se va clarifica astăzi. Mijlocaşul amintit, care a fost înlocuit în minutul 30 al duelului cu Pandurii, va efectua un examen RMN, pentru a afla dimensiunile problemelor musculare pe care le-a acuzat în jocul disputat sâmbăta trecută. “E culmea ghinionului pentru noi. Tudor, care mi-a spus că nu a avut nicio întindere în toată cariera lui, s-a accidentat într-un moment în care aveam mare nevoie de el. Ieşirea lui ne-a dat peste cap şi la Târgu Jiu şi ridică semne de întrebare şi în perspectiva jocului cu Bistriţa” a spus Ciobotariu, care nu şi-a pierdut speranţele legate de recuperarea coordonatorului de joc. “La prima vedere, lucrurile nu sunt grave. I s-au recomandat câteva zile de pauză. Dacă de săptămâna viitoare va lucra normal, ne-am putea baza pe Tudor, într-un joc în care vom aborda o partitură ofensivă”.

În schimb, în jocul cu Gloria, CSMS va putea conta pe Pătulea, Claudiu Ionescu, Keita şi Mitrea, toţi fiind apţi de joc după suspendarea de o etapă (cauzată de cumulul de cartonaşe galbene) ispăşită la Târgu Jiu.

 

Comentarii