Iată ce ispravă a făcut un puştan fără permis!

Un băiat de 16 ani a furat Rover-ul părinţilor şi a lovit o femeie pe trotuar în Bularga

luni, 23 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Un băiat de 16 ani a furat Rover-ul părinţilor şi a lovit o femeie pe trotuar în Bularga

A furat maşina părinţilor şi a accidentat o femeie aflată pe trotuar.

Inconştienţa unui adolescent în vârstă de 16 ani din Iaşi a trimis o femeie nevinovată pe patul de spital. Minorul a luat maşina părinţilor, un Rover, fără ca aceştia să ştie, după cum au declarat, şi a început o cursă ne­bună prin oraş. Deşi nu poseda permis de conducere, a în­drăz­nit să iasă pe străzi aglo­merate, fără a se teme că va produce vreun accident. Într-o curbă, în zona Bularga, la un viraj spre stânga, a pierdut controlul volanului şi a acroşat un taxi. După ce a lovit maşina, în urma impactului a pătruns pe trotuar şi a accidentat o femeie care tocmai ieşise dintr-un ma­gazin. La faţa locului s-au de­plasat po­liţiştii, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Ju­deţean Iaşi, dar şi părinţii băiatului, care au început să-l certe când au văzut isprava pe care o făcuse. Victima a fost transportată în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“ şi a fost diagnosticată cu o leziune minoră la nivelul capului, precum şi mai multe leziuni superficiale.

Părinţii băiatului au fost absolviţi de orice vină, de­oarece, cum au declarat, totul s-ar fi petrecut fără ştirea lor, băiatul fiind singurul tras la răspundele de organele legii. „Pe numele minorului în vârstă de 16 ani s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere pe drumurile pu­blice fără a poseda permis de conducere“, a precizat subins­pectorul Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Ins­pecto­ratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Autoturismul pe care l-a conduc băiatul este înmatriculat în Franţa, iar în urma impactului a fost avariat cel mai tare în partea din faţă.

Comentarii