De Business

Punem punctul pe știi

Un concept de afaceri de marcă, în dezbatere la Camera de Comerţ

marți, 19 mai 2015, 01:50
1 MIN
 Un concept de afaceri de marcă, în dezbatere la Camera de Comerţ

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi va găzdui joi şi vineri, 21 şi 22 mai, un workshop dedicat unuia dintre cele mai influente şi premiate concepte de strategie de afaceri ale tuturor timpurilor, Blue Ocean Strategy, care oferă un mod simplu şi eficient de dezvoltare a afacerii. Manifestarea va avea loc la sediul instituţiei din Copou, situat pe B-dul Carol I nr. 27.

Atelierul de lucru va fi coordonat de Dan Mocanu, antreprenor (TimePal®, Aperio® Executive Coaching), coach şi practician acreditat în Blue Ocean Strategy, care în ultimii 10 ani a aplicat cu succes metode de creştere a afacerilor cu zeci de clienţi locali şi multinaţionali, potrivit organizatorilor evenimentului. „Antreprenorii aspiranţi, cei îşi doresc să pornească propria afacere în viitor pot evita riscurile de a lansa o afacere care din start să intre în competiţie cu afacerile existente, cu potenţial de creştere mic şi profit mic.

Pe de altă parte, antreprenorii în faza de startup pot să îşi redefinească oferta de valoare, procesul de producţie şi modelul de business astfel încât să se redirecţioneze divergent faţă de competiţie spre noi pieţe inaccesibile acesteia, cu creştere mare şi profit mare”, sunt doar câteva dintre beneficiile parcurgerii acestui workshop, susţin organizatorii. Cei interesaţi de acest atelier de lucru pot afla mai multe informaţii de pe pagina de internet a Camerei de Comerţ Iaşi, cciasi.ro.

 

Comentarii