Un ieşean şi-a găsit maşina teleportată, la câteva sute de metri distanţă de locul în care o parcase

joi, 28 iulie 2016, 01:52
1 MIN
 Un ieşean şi-a găsit maşina teleportată, la câteva sute de metri distanţă de locul în care o parcase

Un hoţ de maşini din Iaşi care a furat un autoturism parcat în cartierul Dacia, şi pe care l-a adus înapoi după o „tură“ în oraş, a fost dat în vileag de faptul că a găsit locul de parcare ocupat. 

Fapta a avut loc în noaptea de 9 spre 10 iulie, maşina fiind parcată pe bulevardul Dacia. Proprietarul şi-a dat seama de furtul maşinii deoarece a doua zi dimineaţă a găsit maşina sa, o Dacia 1.310, la câteva sute de metri distanţă, făcând imediat reclamaţie la Poliţie.

A aflat apoi de la Poliţie că hoţul maşinii sale nu avea nici permis de conducere. „A fost identificat un tânăr din municipiul Iaşi care nu deţine permis de conducere, despre care, în urma cercetărilor, s-a stabilit că este bănuit de comiterea infrac­ţiunii de furt calificat. În noaptea de 9 spre 10 iulie ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe bulevardul Dacia, şi l-a abandonat la o distanţă de aproximativ 300 de metri. Tânărul a recunoscut comiterea faptei, precizând că a sustras autoturismul, l-a condus pe raza municipiului Iaşi, iar când a revenit la locul de plecare acesta era ocupat, motiv pentru care a parcat la o distanţă mai mare de locul iniţial“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Tânărul este cercetat pentru furt calificat.

Comentarii