(VIDEO) BMW-ul avea 120 km la oră chiar înainte de impact: Şoferul părea iniţial total nevinovat

miercuri, 01 noiembrie 2017, 02:50
2 MIN
 (VIDEO) BMW-ul avea 120 km la oră chiar înainte de impact: Şoferul părea iniţial total nevinovat

Medicii îi dau fetei din dreapta şoferului din această maşină doar 10% şanse de supravieţuire.

Cunoscuţii fetei de 17 ani de pe locul dreapta faţă a BMW-ului, care se află în comă la spital după ce a fost rănită grav în accidentul de sâmbătă noaptea în intersecţia de la Moara de Foc, se roagă pentru ca aceasta să îşi revină. Ieri la ora 18, cunoscuţii Anei Maria, tânăra aflată în stare gravă la spital, s-au adunat la biserica din localitatea Horpaz şi au oficiat o slujbă. Cunoscuţii acesteia au precizat că medicii i-au dat numai 10% şanse să îşi revină.

De asemenea, reprezentanţii Spitalului de Neurochirurgie precizează că starea fetei se menţine foarte gravă, prognosticul fiind unul extrem de rezervat. Celălalt băiat care se afla în maşină la momentul producerii accidentului, pe un scaun din spate. deşi prezintă leziuni la nivelul capului, coloanei şi al toracelui, se află însă într-o stare mai bună. „Starea fetei este staţionară, este în comă profundă, are leziuni foarte grave şi este dependentă de aparate“, a precizat dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt al unităţii medicale. Tânăra se afla în dreapta şoferului Mădălin Iulian, care conducea un autoturism BMW, sâmbătă seara, cu viteza de 120 km/h, pe şoseaua Păcurari, potrivit aprecierilor Poliţiei făcute în cadrul anchetei cu ajutorul camerelor de luat vederi din zonă.

Acesta a intrat în plin într-un Mercedes care vira la stânga, către piaţa Păcurari, venind dinspre Munca Invalizilor. Coliziunea dintre cele două maşini a avut loc la viteza de 90 de km/h, după cum spune şoferul pe pagina de Facebook, acesta apucănd să frâneze doar pe ultimii metri. (Andrei DÎSCA, Mădălina OLARIU)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii