VIDEO In Australia s-a deschis primul centru de jocuri cu tehnologia realitatii virtuale

luni, 17 august 2015, 09:17
1 MIN
 VIDEO In Australia s-a deschis primul centru de jocuri cu tehnologia realitatii virtuale

In Melbourne, Australia, s-a deschis un centru de jocuri special conceput pentru a oferi o experienta cu adevarat captivanta prin tehnologia realitatii virtuale, scrie thenextweb.com.

Centrul a fost infiintat intr-un depozit de 4.300 de metri patrati, care este echipat cu 129 de camere PlayStation Eye. Un joc are durata de o ora si poate fi jucat in 4 sau 6 jucatori.

Centrul poarta numele de Zero Latency si promite sa furnizeze cea mai buna calitate pentru experientele din realitatea virtuala.

Desi este nou deschis, Zero Latency are destul de mult succes avand in vedere ca numai in luna august sute de persoane si-au cumparat online abonamente lunare, desi costurile sunt de 65 de dolari pentru o persoana, iar clientii care au vizitat centrul s-au aratat incantati de experienta, spunand ca s-au simtit ca intr-un joc video.

In timpul jocului fiecare utilizator poarta un ruscac ce contine un PC Alienware Alpha, suportul pentru furnizarea mediului virtual, si o casca Oculus Rift DK2. (Hotnews.ro)

 

Comentarii