VIDEO: Jurământ emoţionant al unui tată pentru fetiţa lui vitregă în ziua căsătoriei

vineri, 27 februarie 2015, 17:11
1 MIN
 VIDEO: Jurământ emoţionant al unui tată pentru fetiţa lui vitregă în ziua căsătoriei

Atunci când faimosul pilot de raliuri Brian Scott s-a căsătorit cu Whitney Kay, într-o zi geroasă de ianuarie, a făcut un jurământ şi pentru fiica lui vitregă, nu numai pentru cea care urma să-i fie soţie.

În momentul în care Brian Scott şi-a citit jurământul faţă de soţia lui, aceasta a început să plângă, dar momentul cu adevărat emoţionant a venit atunci când pilotul NASCAR a îngenunchiat în faţa fiicei de 3 ani a lui Whitney Kay. Toţi cei prezenţi la ceremonie au fost vizibil afectaţi de intensitatea momentului şi nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

"Promit că te voi ţine mereu de mână, că voi ţopăi cu tine pe stradă şi că te voi ajuta în viaţă. Jur că te voi face să-ţi spui rugăciunea înainte de masă. Promit să-ţi citesc poveşti seara şi să te învelesc înainte de culcare. Jur că îţi voi arăta cum trebuie să se poarte un bărbat cu soţia lui prin intermediul relaţiei mele cu mama ta. Şi, mai presus de toate, jur să te protejez, să ţin la tine şi să te iubesc mereu", a afirmat mirele în ziua cea mare.

click.ro

 

Comentarii