VIDEO LIVE Gala Uniter, sărbătoarea performanţei în Teatrul românesc

luni, 09 mai 2016, 21:00
1 MIN
 VIDEO LIVE Gala Uniter, sărbătoarea performanţei în Teatrul românesc

Evenimentul din 9 mai se transmite în direct de la Teatrul „Regina Maria” din Oradea. Sărbătoarea performanţei în Teatrul românesc poate fi vizionată la TVR 1, TVR HD şi TVR+ începând cu ora 21.00.

10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. 

Iaşul are doi concurenţi în competiţie. Pe de o parte, Adrian Damian este în cursă pentru cea mai bună scenografie, cea a spectacolului „Cântăreaţa cheală“, în regia lui Radu Nica şi pus în scenă la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Iaşi.

Pe de altă parte, la unul dintre cele mai râvnite premii este nominalizat un ieşean, regizorul Bobi Pricop, care se luptă pentru titlul de cea mai bună regie cu Radu Afrim şi Cristi Juncu. Spectacolul pentru care a fost evidenţiat Bobi Pricop este „Pisica verde“, de Elise Wilk, un spectacol pentru publicul de peste 14 ani care vorbeşte, conform reprezentanţilor Teatrului „Luceafărul“, unde a fost pus în scenă, despre iubire, dezamăgire, înşelătorie şi înstrăinare.

Comentarii