VIDEO Scandalul ia amploare! Paula si Ovi, in conflict cu cel mai mare rival de la Eurovision. Ce acuzatii grele li se aduc

miercuri, 05 martie 2014, 08:44
1 MIN
 VIDEO Scandalul ia amploare! Paula si Ovi, in conflict cu cel mai mare rival de la Eurovision. Ce acuzatii grele li se aduc

Desi au trecut cateva zile de la selectia nationala Eurovision, apele devin parca din ce in ce mai tulburi. Acuzaţiile de plagiat curg fără oprire,Paula si Ovi cazand victime, de fapt, intr-un scandal dintre Mihai Traistariu si Marian Bogdan Tascau, alias Dl. Problema.

Traistariu a lansat acuzatia de plagiat asupra Mirelei Vaida

Mihai Traistariu a fost cel care a deschis Cutia Pandorei. Artistul a postat pe contul sau de Facebook un mesaj prin care o acuza pe Mirela Boureanu Vaida, cea care s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, ca a participat cu o piesa inspirata din alte productii muzicale.

Aceasta este piesa despre care Mihai spune ca ar semana cu cea a Mirelei Vaida

"Mi-a trimis cineva acum pe Facebook cum ca piesa Vaidei de la Eurovision seamana izbitor cu piesa asta (nr. Ducu Bertzi- Daca ar fi). Voi ce credeti ? Leganarea e aceeasi si un pic si linia melodica", a scris cantaretul, aluzia lui fiind una destul de clara.

Si piesa originala a Mirelei, cea cu care artista s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului la Eurovision

 

Comentarii