Zilele învăţământului special la Iaşi, promovate cu baloane colorate (FOTO)

joi, 05 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Zilele învăţământului special la Iaşi, promovate cu baloane colorate (FOTO)

S-au deschis oficial Zilele învăţământului special la Iaşi.

Astăzi, de la ora 13.00, va avea loc lansarea oficială a evenimentului organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean din Iaşi „Zilele învăţământului special şi special integrat din Iaşi“.

GALERIE FOTO

Astfel, la Şcoala specială gimnazială Constantin Păunescu din Iaşi, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, a subprefectului Bogdan Abalaşi şi a direcţiilor şi liceelor de specialitate, evenimentul a fost declarat deschis, eliberându-se mai multe baloane cu heliu. „Baloanele s-au înălţat către cer şi au purtat un mesaj de sensibilizare, mesaj pe care fiecare dintre cei prezenţi acolo l-am citit şi am avut un moment de reflecţie. Evenimentul nostru are ca scop promovarea copiilor cu anumite nevoi, cât şi conştientizarea părinţilor şi a cetăţenilor asupra problematicilor şi nevoilor diferite ale acestora“, au declarat reprezentanţii inspectoratului.

Tot astăzi, în cadrul seriei de manifestări care se va desfăşura până pe 7 decembrie, a avut loc ziua porţilor deschise la unităţile de învăţământ special şi cele integratoare, şapte la număr în judeţul Iaşi. La încheierea manifestării s-au distribuit 5.000 de flyere în zonele centrale a Iaşului de către studenţii de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din Iaşi care conţineau „mesaje de sensibilizare a comunităţii“.

Comentarii