„Inalbirea„ lucrurilor

Subtitlu

miercuri, 04 iulie 2007, 18:22
1 MIN
 „Inalbirea„ lucrurilor

Canvas (pantofii „tennis")

Produs: detergent de rufe, lichid sau praf, suc de lamiie

Aplicare: acest tip de pantofi pot fi spalati la masina de spalat rufe. Pentru o extra luminozitate adaugati suc de lamiie la finalul ciclului de clatire, apoi lasati pantofii sa se usuce la soare.

Ceramica (cesti de ceai, cafea)

Produs: tablete dentare

Aplicare: umpleti cana cu apa calda, adaugati tableta si asteptati pina se dizolva. Goliti cana cind apa este curata. Repetati pina orice urma de piatra a disparut.

Beton (garaje, alei)

Produs: detergent tip pudra

Aplicare: udati betonul, imprastiati detergentul peste pete si frecati cu o perie dura. Clatiti bine. Pentru petele de ulei mai intii inmuiati uleiul cu un absorbant (de exemplu, nisip pentru pisici), apoi aspirati si spalati.

Faianta de baie

Produs: bicarbonat de sodiu, clor

Aplicare: udati placile de faianta si aplicati praful cu o perie mica de curatare, frecind rapid pentru ca praful sa nu se dizolve si sa-si piarda eficienta. Clatiti bine. Daca este necesar aplicati pe petele rezistente, ca cele de mucegai, clor diluat cu apa.

Portelan (chiuvete, cazi de baie)

Produs: solutie de sapun lichid de vase, bicarbonat de sodiu, sau un agent de curatare abraziv usor

Aplicare: curatati regulat cu apa calda si sapun. Pentru pete folositi un abraziv ca bicarbonatul de sodiu sau alt produs, aplicati cu un burete uscat si apoi clatiti bine.

Comentarii