„Nova Dacia“ – 80 de apartamente linga „Iulius Mall“

Subtitlu

miercuri, 12 decembrie 2007, 16:16
3 MIN
 „Nova Dacia“ – 80 de apartamente linga „Iulius Mall“

„Nova Dacia" va cuprinde 4 imobile si va fi finalizat in primavara anului 2009

Proiectul imobiliar pe care am ales sa il detaliem in editia de astazi este cartierul de blocuri denumit „Nova Dacia". Situat in vecinatatea complexului comercial Iulius Mall din Tudor Vladimirescu, noul ansamblu rezidential cuprinde patru imobile, a cite cinci etaje fiecare, ce va totaliza la final 80 de apartamente de la una pina la trei camere.

Dezvoltat de compania „Nova Dacia", proiectul se intinde pe o suprafata de 1.800 metri patrati, iar valoarea investitiei este estimata la aproximativ cinci milioane euro.

„Ansamblul rezidential «Nova Dacia» este amplasat aproape de arterele principale si la numai cinci minute de centru. Intreg complexul vine in intimpinarea celor mai exigente gusturi in materie de confort, lux si eleganta, apartamentele avind suprafete generoase, cuprinse intre 56 – 94 metri patrati utili si diferite compartimentari, organizate in sase tipuri arhitecturale", a declarat Paul Tehutu, reprezentantul agentiei imobiliare „Interimobiliare" prin care se realizeaza vinzarile in mod exclusiv.
Acesta a mai precizat ca jumatate din ansamblu a fost deja construit, la celelalte doua blocuri urmind sa inceapa lucrarile in primavara anului viitor si sa fie finalizate un an mai tirziu, respectiv martie-aprilie 2009.

Pretul unui apartament este de 1.030 euro mp fara TVA

Dupa cum sustin oficialii firmei de vinzari, persoanele care doresc sa achizitioneze un apartament in proiectul „Nova Dacia" vor plati circa 1.030 euro pe fiecare metru patrat din suprafata utila a locuintei, la care se adauga TVA.

„De exemplu, un apartament cu o singura camera are o suprafata utila de 56 metri patrati, ceea ce inseamna ca pretul acestei locuinte este de aproximativ 57.700 euro plus TVA. La apartamentele cu doua camere costul de achizitie se ridica la 76.200 euro la care se adauga TVA intrucit suprafata utila este de 74 metri patrati. Locuintele cu trei camere costa in jur de 96.800 euro plus TVA si au suprafete utile de 94 metri patrati", a exemplificat Paul Tehutu.

Acesta a mai mentionat faptul ca persoanele care sint interesate sa cumpere un apartament in noul ansamblu rezidential vor trebui sa plateasca valoarea locuintei in doua transe.

Astfel, la semnarea antecontractului de vinzare-cumparare, beneficiarii vor achita 30% din valoarea imobilului, restul de 70% din suma urmind sa fie platita la predarea cheilor. Pentru ultima parte din bani, firma dezvoltatoare accepta ca modalitate de plata si creditul ipotecar.

Clientii au posibilitatea de a-si personaliza apartamentele

„Fiecare client are posibilitatea de a personaliza apartamentul. Concret cumparatorii pot alege varurile lavabile, gresia, faianta, parchetul, usile interioare, cit si compartimentarea peretilor interiori. In plus, fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat, timplarie PVC cu geam termopan si usa metalica la intrare. In acest moment se deruleaza pregatirile pentru dotarea cu interfon si cablu TV si internet in fiecare camera", a specificat Paul Tehutu.

Reprezentantul de vinzari ai agentiei imobiliare „Interimobiliare" sustine totodata ca intermedierea contractelor de vinzare-cumparare intre compania dezvoltatoare a proiectului si beneficiari se realizeaza gratuit, fara cimision.

„Blocurile dispun de lift hidraulic modern cu statie la fiecare etaj. La ultimul nivel al fiecarei cladiri sint amenajate apartamente de tip penthouse cu o arhitectura deosebita. Trebuie specificat si faptul ca noul complex va include spatii comerciale la parter si locuri de joaca special amenajate pentru copii", a conchis Paul Tehutu. Intreg ansamblul rezidential va fi dotat cu 30 locuri de parcare.

Comentarii