Aranjarea mesei

Subtitlu

miercuri, 14 noiembrie 2007, 18:29
1 MIN
 Aranjarea mesei

Frunze: pentru un pic de stil in plus, ornati masa cu accesorii autumnale, frunzele colorate. Alegeti mladite cu frunze tinere, de preferinta cit mai colorate, de exemplu, de artar. Aranjati crengutele la masa, in dreptul fiecarui musafir si puneti deasupra lor farfurii transparente. Veti face o impresie foarte buna. 

* O masa in nuantele toamnei: servete de pinza portocalii franjurate, bauturi aurii si tacimuri de bakelita cu minere portocalii vor stirni interesul comesenilor. 

* Licariri si stralucire: traditional, albastrul nu este asociat cu acest sezon dar iluminati-l cu putin auriu; cu dovlecei in miniatura pictati in auriu si carti de vizita scrise cu cerneala aurie. Culoarea albastra va deveni astfel un participant fericit al meselor festive autumnale. 

* Accente: luminari inchise la culoare si platouri cu desene portocalii vor fi un contrast surprinzator in cadrul unei mese formale. 

* Vaza dovleac: dovleacul poarta multe palarii in acest sezon, fie sub forma de placinte, supe sau vaze de flori. Transformati bostanul intr-o vaza vesela cu flori de sezon, frunze uscate si crengute cu fructe rosii. 

* Folositi bostaneii decorativi: pot da un aspect modernist unei mese in combinatie cu vase mici de ceramica in culori puternice. Puteti face boluri chiar din dovleceii taiati si apoi pictati pe care ii umpleti cu nuci, frunze si obicet de decor.

Luminari cu panuse: impaturiti in jurul luminarilor panusele de porumb care vor da o stralucire blinda mesei.

Comentarii