Sfaturi practice privind remodelarea in bucatarie

Subtitlu

miercuri, 28 noiembrie 2007, 19:46
1 MIN
 Sfaturi practice privind remodelarea in bucatarie

Chiuveta: chiuvetele erau, pe vremuri, de doua feluri: albe portelanate si de otel inoxidabil. Astazi puteti opta pentru o multitudine de modele si culori, de la materiale precum cuprul si bronzul pina la titanium. Otelul inoxidabil este, poate, alegerea dumneavoastra preferata, din mai multe motive. Se potiveste oricarui decor, este durabil, usor de curatat si rezistent. Marimea si designul sint alti doi factori importanti de luat in seama. Optati pentru marimea cea mai mare pe care v-o puteti permite, apoi alegeti modelul, single sau dublu.

Ventilatoarele: o ventilatie corespunzatoare este mai mult decit necesara pentru indepartarea fumului, aburului si a grasimilor din aer. Modelele cele mai ieftine asigura doar filtrarea aerului inainte de a-l sufla inapoi in incapere. Cautati cele mai bune modele care ventileaza aerul in afara casei. Puteti gasi modele de dimensiuni reduse, potrivite sub dulapioare deasupra aragazului, altele mai eleborate, stil semineu, foarte eficiente, care se gasesc intr-o varietate de modele si materiale.

Dulapurile: va puteti astepta sa cheltuiti pina la 50% din fondurile remodelarii bucatariei doar pe mobilierul acesteia. Daca este si cel mai scump mod de a o realiza este in acelasi timp cel mai bun mod de a obtine maximum de spatiu de depozitare al bucatariei. O optiune mai usoara ar fi de a picta suprafata mobilierului deja existent si de a-l moderniza cu o insulita mobila, un dulapior de cescute sau o chiuveta de uscat vasele, in functie de spatiul pe care il aveti si de schema de decor a bucatariei.

Comentarii