Vineri se deschide tirgul „D’ale Gurii”

miercuri, 03 noiembrie 2010, 20:22
1 MIN
 Vineri se deschide tirgul „D’ale Gurii”

Produse naturale, la pret de producator, proaspete si toate provenind de la producatori ieseni – toate acestea le veti gasi, incepind de vineri si pina duminica, intre orele 8.00 -20.00, fie pe esplanada Palatului Culturii, fie la restaurantul "Cotnari", cele doua spatii in care se va desfasura tirgul "D’ale gurii".

Concret, ce vor putea cumpara iesenii care vor dori sa viziteze acest tirg? Lapte si produse lactate, carne si produse din carne, inclusiv pasari taiate si cenatuite in ziua respectiva, legume, fructe, dulceturi, miere de albine, vinuri de casa, produse de patiserie traditionale. Si, de subliniat, toate se vor comercializa la preturi de producator, fiind expuse doar produse fabricate in Iasi.

"Tirgul este organizat avind ca idee principala conceptul «Fabricat in Iasi». Vor participa producatori individuali din Iasi, dar si producatori industriali preocupati de retetele traditionale. Iesenii interesati vor gasi aici produse ecologice, traditionale si biologice, bunatati despre care aproape am uitat, pe care stiu sa le gospodareasca cu miinile lor concetatenii nostri, fiind toate roade fabricate in Iasi. In aceasta perioada dificila, oferim iesenilor posibilitatea de a cumpara produse traditionale, ecologice, sanatoase, in acest fel ajutind si producatorii locali. Sint sigur ca cei care vor vizita tirgul nu vor pleca acasa cu «tolba goala», produsele fiind foarte atragatoare. La fel si preturile", a precizat Ion Manzatu, unul dintre organizatorii tirgului.

Deschiderea oficiala a tirgului "D’ale Gurii" va avea loc pe 5 noiembrie, la ora 14.00, la restaurantul "Cotnari".

Comentarii