Ipoteze despre vaccin

duminică, 10 ianuarie 2010, 19:16
3 MIN
 Ipoteze despre vaccin

Ca tot omul, mi-am facut si eu vaccinul anti-gripal. Am stat la o coada interminabila, vreo trei ceasuri si mai bine. Daca nu ma recunostea cineva, un vechi amic medic, as fi asteptat si mai mult. Injectia propriu-zisa a durat, fireste, trei secunde.

Nu doare, dar lasa un loc sensibil, de o culoare vinetiu-purpurie, pentru o zi, doua. Dupa acest interval de incubare, pielea incepe sa se usuce si sa te manince usor. Nu ai voie sa te scarpini. Trei cadre medicale m-au avertizat cu privire la acest punct. Dupa ce trece mincarimea, apar niste umflaturi bubonice, niste scrofule de aspect gelatinos, pentru a ma exprima ales, ca de scabie. In umflaturi se aduna treptat un lichid tulbure-vitros. In acest moment, daca scrofulele nu se deschid de la sine, pentru a elibera umoarea apatoasa (si tulpinile virusale), e nevoie de o benigna interventie chirurgicala. Nu trebuie sa va fie teama. Incizia nu poate avea mai mult de doi centimetri adincime si de zece in lungime. Prin aceasta incizie, corpul elimina, in sfirsit, acizii virusurilor si ramasitele rugoase ale gripei. De acum inainte, orice pericol aproape ca a si trecut. E necesar, fireste, un atent control medical.

Am aflat toate aceste detalii teoretice din mai multe surse. A fost, in primul rind, discutia din timpul chinuitoarei asteptari. Un domn pensionar, fost  profesor medicinist si reputat specialist virusolog, ne-a citat cu generozitate citeva studii din reviste de specialitate britanice, daneze si germane.

De exemplu, un grup de cercetatori de la cunoscutul laborator experimental din Crimsonshire, condus de dr. Gail Morriarty, care a realizat in lunile septembrie decembrie 2009 mai multe teste asupra vaccinului, avertizeaza asupra citorva efecte secundare ale produsului. E posibil, sustine dr Morriarty, ca prin acest vaccin (problematic), din tulpina a patra a virusului sa derive o ramificatie inedita, o noua tulpina cu o putere mortifera de patru ori mai mare. In loc sa opreasca dezvoltarea pandemica a virusului, vaccinul nu face decit sa-i sporeasca nocivitatea si agresivitatea. Dr. Gail Morriarty este complet impotriva administrarii vaccinului inainte de iulie 2010. In opinia savantului britanic, folosirea vaccinului netestat e o aventura cu totul gratuita.

In polemica a intervenit si o somitate de la Universitatea Hocksville-Johnes, profesorul anatomo-patolog Spurious D. G. Spurious III, care a confirmat o parte din ipotezele doctorului Morriarty si a infirmat cealalta parte. In "Hocksville-Johnes Review of Natural Physics and Medicine",  savantul a negat posibilitatea dezvoltarii unei noi ramuri din tulpina a patra, dar nu a exclus contaminarea primelor trei ramuri gripale clasice cu ramura virusului gripei noi (care e o tulpina ne-clasica). Supozitia doctorului Spurious D. G. Spurious III este ca aceasta combinatie cromozomiala poate avea efect letal. Dr. Spurious a cerut cu energie o aminare a aplicarii vaccinului actual pina in toamna lui 2010, cind va exista o baza observationala aproape completa.

Nici savantii germani nu sint mai favorabili tratamentului. In "Psychomedizinische Zeitung", prestigioasa publicatie a Universitatii din Zurrbadengottstadt am Rhein, dr. Hans W. Zweckloff atrage serios atentia asupra consecintelor insidioase ale vaccinului. Exista posibilitatea ca toti cei ce au recurs la vaccin sa dezvolte asa-numitul sindrom Kranken-Schwester, sindrom de natura neurologica. Mai limpede spus, cei care au apelat la vaccin pot dezvolta o serie de complicatii psiho-neuronale. Dr. Hans W. Zweckloff conchide ca folosirea vaccinului e prematura.

In pofida tuturor acestor avertismente, asa cum am mentionat mai sus, am optat pentru vaccin. Ce-o fi o fi! Deocamdata, ma simt excelent. Iar daca va fi sa fie, totusi, nu voi fi eu nici prima, dar nici ultima victima din nenumaratul sir al victimelor tehnologiei medicale.

Comentarii