Aflux de plecari de la FCM Poli

joi, 04 martie 1999, 00:00
2 MIN
 Aflux de plecari de la FCM Poli

Agitata perioada dintre tur si retur este aproape de a lua sfirsit si, firesc, este la moda punerea in balanta a venirilor si plecarilor de jucatori de la echipe.
Uitindu-se in curtea clubului din Copou, rezultatul este inspaimintator de defavorabil spre una din parti, talerul plecarilor tragind serios in jos. Daca pina acum puteam lesne prezenta o echipa de fotbal formata doar din jucatori ce activau in prima liga si care fusesera crescuti sau trecusera prin Copou, afluxul de plecari din ultima perioada pot da un alt "11" competitiv cel putin pentru Divizia B. Dar iata cum ar arata aceasta garnitura formata din jucatorii plecati de la Iasi in ultimele luni: Stoian (Cimentul Fieni) – Acatrinei (U Craiova), Rudac (CFR Citadin), A. Popescu, Pascovici (Minerul Vatra Dornei), Filip (U Craiova) – Abalasei (FC Baia Mare), C. Stoica (Farul), Onut (CFR Citadin) – Dobrea (Foresta Falticeni), Ancuta (CFR Pascani). Adaugindu-i si pe portarul Chirila si Grigorie se poate lesne face o delegatie care sa sustina un meci oficial si, tinind cont de valoarea jucatorilor, chiar sa faca o figura frumoasa in esalonul doi. Daca Stoian puteau fi tinut la Iasi doar pina in vara, iar Filip si Acatrinei au fost pierduti datorita gafelor conducerilor anterioare, este de datoria noilor sefi ai clubului sa aiba grija ca cei care nu au incaput acum in lotul "alb-albastrilor", toti jucatori definitivi ai Iasului, sa nu fie scapati printre degete, sau sa fie cedati la valoarea lor reala.
Uitindu-ne in partea cealalta, a noutatilor fata de tur, nu gasim decit racolarea pina in vara a lui Colceag si revenirile la echipa ale lui Urdaru, reprimit in lot, Cojocaru, (Agro Chisinau) si Ilie de la Unirea Botosani. Aceasta pentru ca, dupa cum ne-a spus presedintele Vasile Drutca, situatia lui Catalin Popa ramine incerta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii