Amicale hibernale

luni, 21 februarie 2000, 00:00
2 MIN
 Amicale hibernale

Simbata dimineata era programat ca incepind cu ora 11.00, pe terenul II din Copou sa inceapa partida amicala dintre FCM Poli Iasi si CFR Pascani. Pe la ora 12.00, a aparut la stadion un microbuz cu numar de Suceava, inghesuitii calatori dovedindu-se a fi citiva dintre jucatori pascaneni, 9 dintre ei facindu-si prezenta la incalzire. Cind antrenorul lui Poli, Leonida Nedelcu si-a pierdut rabdarea, anuntind ca nu mai vrea sa joace au aparut pe teren si restul jucatorilor feroviari si partida a putut incepe. Despre fotbal putine lucruri se poate spune, zapada, nederanjata deloc de organizatori, punindu-si serios amprenta asupra jocului, care s-a transformat mai mult intr-un antrenament fizic.
Meciul s-a incheiat cu scorul de 3-2 (2-1), golurile fiind inscrise de Basascu (2), Vintila (penalty) respectiv Riscu si Acatrinei (autogol),oaspetii egalind in repriza a doua dupa ce fusesera condusi cu 2-0.
Echipele: Poli – A. Stoian – Gavrilescu, D. Constantin, Paraschiv, Urdaru – Basascu, Medeleanu, I. Radu, Nita – Serban, Ionescu. Au mai jucat Cimpeanu, F. Sandu, Gheban, Fieraru, Andries, Soponariu, Burcea, Vintila, Ilie, Acatrinei. CFR – Ailenii – Nistor, Ciopraga, Goanta, Vizitiu – Moraru, Drumaru, Grugu, Iacob – Maranda, Riscu. Au mai jucat Vacaru si Vasiliu.
Aerostar Bacau – Fortus Iasi 1-1
La Bacau, divizionara C, Fortus Iasi, chiar si lipsita de aportul a trei piese de baza, Dragoi, Manole si Martin, a confirmat evolutia buna din ultimul "amical", cu CFR Pascani, remizind cu colega de serie Aerostar, 1-1 (1-1), Cazacu egalind pentru ieseni dupa ce Manoliu deschisese scorul. Antrenorii Corneliu Costachescu si Narcis Ciocirlan i-au trimis in teren pe Simionas – Cazacu, Lohan, Cantea, Dascalu, Banta – Cotan, Andrus, Scripca – Ambrosie, Brighiu, pentru ca pe parcursul meciului sa mai intre Pintilie, Ciocoiu, Diaconescu, Chiper, Boghean. (Ovidiu MINEA)

Comentarii