Ceferisti, pescari si telefonisti

vineri, 28 iulie 2000, 23:00
2 MIN
 Ceferisti, pescari si telefonisti

Asa cum v-am mai informat, divizionara C CFR Pascani a sustinut joi inca doua partide de verificare, mai intii cu Aerostar Bacau si apoi cu Romtelecom Iasi, echipa din campionatul judetean. In prima partida, pascanenii au intilnit o echipa slab motivata, venind parca la pescuit. Astfel, CFR a invins pe Aerostar cu 4-0 (3-0), prin golurile marcate de Ciosu (’23), Tiron (’40), Nistor (’44) si Vasiliu (’52), Maranda, Ancuta si Riscu fiind aproape de a provoca un scor fluviu. Feroviarii au inceput partida cu Popa – Nistor, Goanta, Ciopraga, Vizitiu – Muraru, Ciosu, Tiron, Maranda – Ancuta si Riscu. A mai intrat Vasiliu, in min. 28 si, in repriza secunda Paun, Condurache, Carabulea, Ipate, Carabulea, Ipate, Dumitrache si Gurgu.
In cea de-a doua partida, tinara formatie Romtelecom, pregatita de Dan Cananau si alcatuita, in mare parte din juniori, a lasat o impresie placuta la Pascani, printr-un joc de pase inteligent, dar fara forta de a trece de masiva aparare pascaneana. Antrenorii gazdelor, Cornel Costachescu si Danut Negri, au incercat in acest meci si citeva noi achizitii si jucatori mai tineri, formula de start aratind astfel: Duduman – Carabulea, Gurgu, Cristea, Cimpanu – Dumitrascu, Paun, Raileanu, Doroftei – Dascalescu, Riscu, mai intrind in teren, Popa, Condurache si Ipate, o placuta surpriza, ca si Doroftei. De la tinara echipa ieseana s-au remarcat Dediu, Cordos, Scinteie si Dobrea. Feroviarii au condus la pauza cu 1-0, prin golul realizat de Paun; Dediu a egalat in min. 55, apoi Dascalescu a preluat conducerea printr-o frumoasa foarfeca, scorul final fiind 2-2, dupa golul lui Alistar, din min. 76. In penultimul minut de joc, Basascu II (fratele jucatorului de la Poli) era cit pe ce sa produca supriza infringerii pascanenilor pe teren propriu.
In alta ordine de idei, FRF a aprobat ca meciul de Cupa Romaniei dintre Fortus Iasi si CFR Pascani sa aiba loc duminica la Vatra Dornei, unde sint cantonati jucatorii ieseni. (Codru VULPASIN)

Comentarii