Ciobanu s-a dus la Bacau

Subtitlu

marți, 12 august 2008, 21:40
2 MIN
 Ciobanu s-a dus la Bacau

Veteranul lotului Politehnicii Iasi, Radu Ciobanu, si-a reziliat ieri dimineata contractul cu echipa din Copou, fotbalistul intorcindu-se acasa, la Bacau, unde va evolua la echipa de liga secunda Stiinta. Fotbalistul nu a vrut sa detalieze motivele pentru care a luat aceasta decizie, preferind un speech diplomatic: "Am ajuns la o virsta la care era vremea sa ma intorc acasa. Asa ca, atunci cind, prin intermediul unei persoane foarte apropiate, am primit oferta de la Stiinta Bacau, o echipa nou-creata, care va activa in liga a doua, am reflectat citeva zile si am acceptat. Initial m-am gindit sa termin campionatul la Poli si sa ma duc la Bacau dupa aceea, insa a aparut un element care m-a deranjat mult. Nu-l voi face public, pentru ca nu-mi sta in caracter acest lucru si vreau sa ramin doar cu amintiri placute de la Iasi, unde m-am simtit foarte bine". Ciobanu a mai spus ca va ramine legat sufleteste de Poli: "Pentru mine, au fost trei ani frumosi, in care am reusit sa ne mentinem in elita desi au fost tot felul de probleme. Cred si sper ca si anul acesta sa fie repetata performanta din trecut. Sufleteste, voi fi alaturi de baieti si sper sa pot veni la meciurile Iasului sa-i incurajez".

Vestea plecarii lui Ciobanu i-a descumpanit pe conducatorii Politehnicii. "Pe linga ceea ce facea pe teren, Radu avea un rol important la nivelul vestiarului, pe care l-a strins in multe momente dificile. De aceea, cred ca plecarea lui va conta mult. Decizia lui m-a surprins, insa l-am inteles si am fost de acord sa plece gratis, asa cum venise" a spus presedintele gruparii din Copou.

Si antrenorul Ionut Popa era pe aceeasi lungime de unda: "Radu era titular vineri la Bistrita. Ma bazam pe el si pentru faptul ca era singurul jucator capabil sa-si incurajeze coechipierii. De aceea, cred ca vom avea probleme in viitor, atit la nivelul coeziunii echipei, cit si a liniei defensive, unde am ramas cu putine solutii, mai ales ca Onut e in continuare accidentat".

Comentarii