Demisie de o noapte

duminică, 22 aprilie 2012, 21:56
2 MIN
 Demisie de o noapte

 

Imediat dupa meciul cu FCM Bacau, presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a anuntat ca demisioneaza, el motivindu-si gestul prin jocurile de culise existente in lupta pentru promovare. "Demisionez, pentru ca promovarea nu se joaca in teren, ci in birouri. In conditiile in care ne luptam cu Viitorul Constanta si Delta Tulcea, astazi am avut doi arbitri din Constanta, centralul fiind fiul unui angajat al Deltei. El a venit la Iasi cu masina tatalui sau, care are numar de Tulcea! Am discutat cu domnul Huzu, am facut un memoriu, insa nu vreau sa sufere o echipa si un oras din cauza mea. Si alte episoade din acest retur nu au fost la locul lor. In plus, cred ca este si o chestiune politica, domnul Craciunescu, seful arbitrilor, fiind membru marcant al unui anumit partid". Ionut Popa a ales repertoriul ironiilor vizavi de situatia reclamata de Prunea: "I-am spus lui Florin sa ramina si sa schimbam obiectivul: sa-i facem pe Tulcea si pe Viitorul sa-si manince toti banii! Oricum, daca aceste echipe promoveaza, vor fi ciuca batailor in Liga I! Apoi, am propus ca la meciurile din deplasare sa fim arbitrati de arbitri din localitatile in care jucam: la Galati, din Galati, la Pesac, din Pesac. La jocul cu Viitorul Constanta vreau arbitri din Mamaia si Ovidiu, din zona bronzata a tarii. Trebuie sa fim alaturi de Comisia de Arbitri in politica ei de promovare a arbitrilor! De aceea, voi accepta arbitri straini doar din India sau Congo! Eu am incredere mare in domnul Craciunescu. Vreau doar sa fie barbat, sa nu mai plinga la televizor, pentru ca sint total de partea lui!"

Simbata noapte, la GSP TV, Prunea a continuat tirul acuzelor la adresa arbitrajelor, spunind ca Ion Craciunescu a fost numit sef al arbitrilor in urma unui santaj politic. Fostul international a fost contrat de Dan Lazarescu, membru in Comisia Centrala a Arbitrilor, care, dupa ce a adus aminte de implicarea lui Prunea in "cazul Penescu", a replicat: "Nu inteleg ce probleme reclama domnul Prunea de vreme ce chiar el recunoaste ca arbitrajele Iasului au fost corecte. Cred ca este un agent electoral al domnului Nichita".

Ieri, contactat de "Ziarul de Iasi", Craciunescu a comentat subiectul: "De doi ani si doua luni eu un am calcat la o sedinta politica. Iesirea domnului Prunea seamana cu cea din meciul cu Suedia, din 1994. As putea sa spun multe la adresa domnului Prunea, dar ma abtin sa fac acest lucru".  Ieri, zvonurile aparute imediat dupa anuntul lui Prunea legate de revenirea asupra demisiei s-au confirmat, fostul portar anuntind ca ramine presedintele CSMS,  deoarece demisia nu i-a fost aprobata.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii