Derbiuri peste tot

vineri, 10 august 2001, 23:00
2 MIN
 Derbiuri peste tot

Petrolul Ploiesti – Astra Ploiesti (astazi, ora 17,00 TVR 1): Dupa catastrofa din Regie, "gazarii" sint condamnati sa se razbune pe concitadinii lor din cartierul de Vest. Va fi un derby local extrem de disputat.
Gloria Bistrita – FC National (astazi, ora 18,00): Meci intre doua echipe care au dezamagit in etapa trecuta. In precedentul campionat, "vampirii" lui Jean Padureanu s-au impus clar in ambele partide.
FC Brasov – Sportul Studentesc (astazi, ora 18,00): Brasovenii n-au decit un gind: sa aduca formatia din Regie, revelatia primei etape, la nivelul armenilor de la Mika Astarak. Ce parere are Mazilu, golgeterul campionatului?
Ceahlaul Piatra Neamt – Farul Constanta (astazi, ora 18,00): Meci greu pentru marinari, care au inceput campionatul cu pasiv la adevar. Ceahlaul trebuie sa reabiliteze in fata suporterilor nu atit infringerea (logica), in fata dinamovistilor, cit evolutia palida din acel meci.
Otelul Galati – UM Timisoara (astazi, ora18,00): Invinsi clar de Rapid, pe teren propriu, echipa banateana a plecat cu putine sanse la Galati. Va reusi UMT contraperformanta Mediasului din campionatul trecut?
Steaua Bucuresti – Universitatea Craiova (miine, ora19,30, Pro TV). Cum campioana intilneste liderul (fie el chiar dupa prima etapa), acest meci ar trebui sa fie liderul campionatului. Dupa succesul lor cu Gloria Bistrita cu 4-0, oltenii au fost acuzati de a fi realizat primul blat al campionatului. In Ghencea, au ocazia sa demonstreze contrariul.
Rapid Bucuresti – Dinamo Bucuresti (miine, ora 21,30 TVR 2). Rapidul a pornit ca din pusca si in campionat si in Cupa UEFA, competitie in care Dinamo a cam pierdut startul. Dar un meci Rapid – Dinamo este oricind un mare derby, indiferent de circumstante.
Partida FC Arges – FCM Bacau s-a disputat ieri si s-a incheiat cu scorul de 3-3 (0-1). Au marcat: Stan (’48), Dita (’84) si Stroe (’89), respectiv, Cursaru (’16), Vaduva (’78) si Pitu (’86). In minutul 70, jucatorul argesean Vlad a fost eliminat. (GIN)

Comentarii